Обзавеждане
 

Ние в Мебели Верона България знаем, че обзавеждането на един имот има основно значение в постигането на желания лукс за неговите обитатели. Даваме си сметка колко важно е нашите клиенти да притежават жилище или офис с качествено и луксозно обзавеждане, което ще им донесе така желания комфорт и удобства. Всичко започва от интериорния проект, минава през производството или покупката на мебелите и завършва с малките детайли, които всъщност носят уюта и характера на имота. Изборът на обзавеждане е бавна и нелесна задача. Когато обаче партнирате с професионална фирма за интериорен дизайн и обзавеждане, това е приятна задача.
Тъй като се стремим напълно да задоволим всяко едно изискване на нашите клиенти, ние работим с екип висококвалифицирани дизайнери, с дългогодишен опит и отлични познания в сферата на интериорния дизайн. С тяхна помощ ние можем да разработим всякакъв тип индивидуални интериорни проекти, съобразени изцяло с последните тенденции и стилове във вътрешното обзавеждане, обосновани на три основни компонента – качество, естетика и лукс.

Съобразени до най-малкия детайл с вашите желания, нашите услуги включват мебелно проектиране, избор на интериорен текстил, осветление, доставка, монтаж, авторски надзор, декориране и почистване.

  
2009 - 2014 MEBELIVERONA.COM All Rights Reserved.