Loading

Verona_Online

Verona_Online

Категории кухни
         
modern   classic   lux
         
malki        

Практиката ни показа, че при ново обзавеждане кухнята е на едно от първите места в решението за целия интериор. Точно там клиентът се съсредоточава най-много за да обзаведе по най-красивия, функционален и финансово издържан начин.Ето затова ние отделихме снимки на кухни в няколко категории за лесен избор на кухня и нейното цветово решение.Всички кухни са по поръчка и според индивидуалните размери и желания на клиента, използваните материали са с без компромис в качеството. Предлаганият асортимент постоянно се разширява, всички нови тенденции в обзавждането, всички нови материали, всички нови технологии работят за реализирането на нашия съвместен проект за обзавеждане на кухня! Разгледайте нашите предложения, посетете нашите магазини за мебели в Бургас и Слънчев Бряг, разгледайте материалите, попитайте за качеството.

Подайте размер и описание за кухня и ние ще направим проект БЕЗПЛАТНО!

За улеснение на нашите клиенти ние създадохме начин, чрез който, без да посещавате магазин, ще можете да си подадете заявка за проект БЕЗПЛАТНО и то от интернет! Необходимо е само да изтеглите, попълните и изпратите бланката на посочения в нея адрес.

Изтеглете бланката!

Посетете този сайт за проектиране на кухни >>

Verona_Online

Магазин

Мебели Верона
в Бургас

 
 
 
Мека мебел Дневни Кухни Трапезарии Спални Детски Портманта Аксесоари Мебели от масив 3D Галерия Бани
Site Map   2009-2014 MEBELIVERONA.COM All Rights Reserved
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Каталог за онлайн магазини PageRank Web and Seo Daniel Hristov