Мебели Верона има дългогодишен опит в дизайнерското проектиране, разработване и търговия на корпусна и мека мебел.

Разполагаме с 1500 кв. м. търговска площ, на която сме разположили мебели, матраци и аксесоари на водещи български фирми. Предлагаме и висококачествени вносни мебели и аксесоари.

Представители сме на следните търговски марки електроуреди:

bosch_logoliebherr-logo

Предлагаме още и:

Разполагаме с колектив от млади и творчески мотивирани специалисти с новаторски идеи. Качеството на нашите мебели е гарантирано. Материалите, които се влагат са на изключително високо ниво.

Всички мебели по поръчка се съобразявят с индивидуалните клиентски изисквания за пространствено и цветово оформление. На базата на Вашите нужди се изготвя индивидуален проект, подпомогнат от нашия професионален опит в областта на дизайна, материалите и механизмите в мебелното производство.

Разработката на Вашият индивидуален проект е в кратки срокове и е безплатен. Решенията за Вашата спалня, хол, офис или хотел се съобразяват с Вашия бюджет.

Фирмата предлага както дизайн, така и доставка, монтаж, подвързване гаранция и следгаранционен сервиз

Мебели Верона вече предлага и изделия от Технически камък. Ние сме единствената фирма разполагаща с производствена база за Бургас и региона. Материалът е подходящ за всякакви интериорни и екстериорни дизайнерски решения. Употребата му в кухнята или банята са гаранция за здравина, устойчивост и красота. От широката и постоянно допълваща се цветова гама ще можете да си изберете подходящият за Вас цвят.

Мебели Верона откри STONE CENTRE и в интернет. Посетете ни и разгледайте повече за услугата.

Добре дошли в MEBELIVERONA.COM Мебели в Бургас, Слънчев Бряг и региона. При нас ще намерите голямо разнообразие от кухни, трапезарии, секции, дивани, маси и столове, детски стаи и аксесоари. Можете да изберете мебели от моделите на водещи български производители, утвърдени вносители или да Ви се изготви индивидуален проект по ваш размер и вкус. Посетете нашата нова галерия с проекти на мебели в 3D галерия.

Ако Ви е необходима кухня по поръчка и индивидуален проект за обзавеждане посетете нашия специализиран сайт за кухни по проект. Там ще разгледате малка галерия от снимки на кухни по поръчка и ще можете да си подадете запитване за кухня по Ваши размери и предпочитания. Прецедурата е лесна и безплатна. Услугата се извършва основно за Бургас и региона, но ако сте от друго населено място ще Ви се изготви индивидуална оферта с включени транспорт и монтаж на мебелите.

 

Мебель Болгария Заповядайте в нашия нов интернет магазин! В него ще намерите голяма част от продуктите, които предлагаме. Ще можете да следите актуалните промоции и всички нови артикули. Регистрирайте се като клиент и ще можете да се възползвате от всички наши услуги, известия и информация за актуални промоции.

Изберете Вашите кухненски електроуреди от нас. С предлаганите марки като Faber, Nardi, Eurolux и Teka ще Ви е доста лесно да изберете подходящите фурна, котлони, аспиратори, хладилници, перални, съдомиялни и много други. Следете промоционалните комплкети! Възползвайте се от предлаганите условия в промоционалните програми

E-Verona Вашият интернет магазин за мебели и аксесоари! Пазарувайте лесно, бързо и удобно!

Ако имате запитване за обзавеждане и мебели по поръчка, ако се намирате в Бургас или региона изпратете Вашето запитване директно от форма запитване. Мебелите могат да бъдат доставени и монтирани и в цялата страна.

Мебели Верона се представлява от:

Фирма: "МВМ-97" ЕООД

Седалище: гр. Св. Влас, м-л Диневи - 3

БУЛ: BG102120316

МОЛ: Мариян Веселинов Минчев

Към магазина: E-Shop